Classic World Doktersset
Classic World Doktersset
Classic World Doktersset
Classic World Doktersset

Classic World Doktersset

Niet op voorraad
6020207
€ 17,99


  • Bekijk meer van Dokter
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wees een echte dokter met deze houten Dokterset van Classic World. De set bestaat uit een stethoscoop, een spuitje, een pincet, een medicijnenpotje met medicijnen, een thermometer, een tube zalf, röntgenfoto's, een rode kruis band en dokterspapieren. Hiermee maak je alle patiënten in een mum van tijd weer beter! Na het consult berg je de spulletjes gemakkelijk weer op in de tas, op naar de volgende patiënt! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Afmeting: 22,5 x 17 x 8 cm

Een doktersset voor kinderen is een leuk en educatief speelgoed dat kinderen in staat stelt om hun eigen dokterspraktijk te creëren. De set bevat vaak een assortiment van medische gereedschappen en accessoires, zoals een stethoscoop, thermometer, bloeddrukmeter en medicijnen. Met een doktersset kunnen kinderen leren over hoe het menselijk lichaam werkt en hoe ze anderen kunnen helpen als ze ziek zijn. Ze kunnen ook leren om te luisteren naar anderen en hoe ze problemen op een zorgzame manier kunnen oplossen.
Als je op zoek bent naar een doktersset voor een kind, is het belangrijk om een set te kiezen die geschikt is voor de leeftijd van het kind. Kies bijvoorbeeld voor een set met grote, duurzame gereedschappen voor jongere kinderen, terwijl oudere kinderen wellicht meer gebaat zijn bij meer realistische gereedschappen. Bovendien is het goed om te zoeken naar sets die gemaakt zijn van veilige, niet-giftige materialen. Zo kun je ervan verzekerd zijn dat het kind de set op een veilige manier kan gebruiken.
Een doktersset is niet alleen een leuk speelgoed voor kinderen, maar het kan ook helpen om hun interesse in de gezondheidszorg te wekken. Het is een geweldige manier om kinderen te laten leren terwijl ze spelen en hun creativiteit te stimuleren.

In samenvatting is een doktersset voor kinderen een leerzame en leuke manier om kinderen te helpen om te leren over het menselijk lichaam en hoe ze anderen kunnen helpen als ze ziek zijn. Kies een set die geschikt is voor de leeftijd van het kind en let op de kwaliteit van de materialen om ervoor te zorgen dat het kind op een veilige manier kan spelen.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
22.5 x 17 x 8 cm
Materiaal
Hout
EAN code:
6927049054419

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst