• -30%
Twizz Hamertje Tik
Twizz Hamertje Tik
Twizz Hamertje Tik

Twizz Hamertje Tik

31 op voorraad
Twizz
JT28177
€ 6,97 € 9,95 -30%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het Hamertje Tik spel is een klassiek spel voor de allerkleinsten, waarbij ze op een veilige manier kunnen hameren zonder echte spijkers. Met deze 61-delige set kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten gaan en de mooiste figuren maken door de verschillende vormpjes op het legbord te slaan. De set bevat leuke voorbeelden om te volgen, maar kinderen kunnen ook hun eigen fantasie gebruiken.

Het Hamertje Tik spel bevordert de fijne motoriek en hand-oog coördinatie van kinderen en laat ze op een speelse manier kennismaken met verschillende vormen en kleuren. De set is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en bevat een legbord, hamertje, spijkertjes en verschillende vormpjes.

Met deze Hamertje Tik set kunnen kinderen zich uren vermaken en hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Het is een perfect cadeau voor verjaardagen of feestdagen en biedt kinderen een leuke en educatieve manier om hun vaardigheden te ontwikkelen. De set is eenvoudig te gebruiken en veilig voor kinderen, waardoor het een ideale keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een leuk en educatief speelgoed voor hun kinderen.

Kortom, het Hamertje Tik spel is een tijdloze klassieker die nog steeds populair is bij jonge kinderen. Het biedt kinderen een leuke en veilige manier om te spelen en te leren, terwijl ze hun fijne motoriek en hand-oog coördinatie ontwikkelen.

Afmetingen: 30 x 4 x 21cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
30 x 40 x 21cm
Materiaal
Kurk
Kleur
Multi
EAN code:
8711866281770
31 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst