• -10%
  • Pakket
Bellenblaas met Geduldspel...
Bellenblaas met Geduldspel...
Bellenblaas met Geduldspel...
Bellenblaas met Geduldspel...
Bellenblaas met Geduldspel Lachgezicht 24st.

Bellenblaas met Geduldspel Lachgezicht 24st.

Niet op voorraad
LG-Imports
LG4055-24
€ 9,86 € 10,95 -10%

Dit pakket bevat


  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Bellenblazen is een tijdloze en geliefde activiteit bij zowel kinderen als volwassenen. Het creëren van glinsterende zeepbellen die zweven in de lucht brengt altijd vreugde en verwondering met zich mee. Maar wat als je het plezier van bellenblazen kunt combineren met een geduldspel en vrolijke lachgezichten? Dat is precies wat deze grote bundel van 24 bellenblazen met geduldspel en lachgezichten te bieden heeft!

Deze bellenblazen zijn niet zomaar gewone bellenblazen; ze zijn voorzien van een leuk en uitdagend geduldspel. Met geduld en precisie kunnen kinderen proberen om kleine balletjes in de gaatjes van de bellenblaas te krijgen terwijl ze blijven blazen om zeepbellen te creëren. Dit voegt een spannende twist toe aan het traditionele bellenblazen en helpt de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie van kinderen te ontwikkelen.

Het thema van deze bellenblazen is lachgezichten, wat betekent dat elk bellenblaasje een vrolijk gezichtje heeft dat zeker een glimlach op het gezicht van kinderen zal toveren. Dit maakt ze ideaal voor allerlei gelegenheden, van verjaardagsfeestjes en picknicks tot zomerse speeldates in de tuin.

Deze bundel van 24 bellenblazen is perfect voor grotere bijeenkomsten, zoals verjaardagsfeestjes of schoolfeesten. Je hebt voldoende bellenblaasjes om alle kinderen mee te laten doen aan het plezier, en ze kunnen zelfs dienen als leuke uitdeelcadeautjes om mee naar huis te nemen na het feest.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke, vermakelijke en educatieve activiteit voor kinderen, overweeg dan zeker deze bellenblaas met geduldspel en lachgezichten. Het biedt urenlang speelplezier en zal zeker een hit zijn op elk feest of evenement.

Afmeting: hoogte bellenblaas 9 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
hoogte bellenblaas 9 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Lachgezicht
EAN code:
5413247140555

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst