• Alleen online
Houten Kronkel Slang
Houten Kronkel Slang

Houten Kronkel Slang

168 op voorraad
Goki
5299972
€ 2,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de betoverende wereld van Goki met onze Houten Kronkel Slang! Een prijs per stuk en geleverd in verschillende kleuren en uitvoeringen, deze kronkelende slangen bieden eindeloos plezier voor jonge ontdekkers. Laat de fantasie de vrije loop en observeer hoe deze kleurrijke reptielen zich buigen en draaien, waardoor een boeiende speelervaring ontstaat.

Houten Handgemaakt Meesterwerk:
Elk stuk is met liefde en vakmanschap gemaakt van duurzaam hout, waardoor de Goki Houten Kronkel Slang een tijdloos stuk speelgoed is dat zowel esthetisch als duurzaam is.

Prijs per Stuk, Diverse Kleuren:
Verrijk het speelplezier met de verrassing van verschillende kleuren en uitvoeringen! Elke bestelling levert een unieke kronkelende slang, waardoor de speelervaring altijd fris en opwindend blijft.

Urenlang Creatief Spelen:
Deze slangen moedigen kinderen aan om hun creativiteit te verkennen terwijl ze de kronkelende bewegingen van de slang bestuderen en nabootsen. Perfect voor fantasierijk spel!

Educatief en Amusant:
Ontwikkel fijne motoriek en hand-oog coördinatie terwijl kinderen de slang buigen en draaien. Het is een educatieve ervaring verpakt in een boeiend stuk speelgoed.

Geschikt voor Alle Leeftijden:
Of het nu gaat om peuters die de wereld ontdekken of oudere kinderen die genieten van creatieve spelletjes, de Goki Houten Kronkel Slang is geschikt voor alle leeftijden.

Ideaal als Geschenk:
Op zoek naar een uniek cadeau? De Goki Houten Kronkel Slang is een geweldige keuze voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als verrassing voor nieuwsgierige kinderen.

Conclusie:

Voeg een vleugje kleurrijk en educatief plezier toe aan het speelgoedarsenaal van je kind met de Goki Houten Kronkel Slang. Bestel vandaag nog en laat de creativiteit en verbeelding van je kleintjes tot leven komen met deze unieke houten speelervaring!

Afmeting: lengte 28 - 50 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 28 - 50 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594152488
168 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst