• Alleen online
Oceaan Dieren Giftbox, 7st.
Oceaan Dieren Giftbox, 7st.

Oceaan Dieren Giftbox, 7st.

10 op voorraad
John Toy
JT26787
€ 5,95

  • Bekijk meer van Zeedieren thema
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Dompel jezelf onder in een fascinerende onderwaterwereld met de 7-delige oceaanset! Deze set bevat een verscheidenheid aan prachtige zeedieren, waaronder een haai, dolfijn en orka. Met deze realistische oceaandieren kun je je eigen onderwateravonturen beleven en een hele nieuwe wereld ontdekken.

De oceaanset biedt eindeloze mogelijkheden voor fantasierijk spel. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de haai door de golven laat zwemmen, de dolfijn sprongen laat maken en de orka majestueus door het water laat glijden. Deze zeedieren zijn gedetailleerd en levensecht ontworpen, waardoor je het gevoel hebt dat je echt onder water bent.

De set is perfect voor educatieve doeleinden, waarbij kinderen kunnen leren over verschillende soorten zeedieren en hun leefomgeving. Ze kunnen ontdekken welke dieren in de oceaan leven en hoe ze zich aanpassen aan het leven onder water. Dit stimuleert de interesse in de natuur en het behoud van het mariene ecosysteem.

De oceaanset is ook ideaal voor rollenspel en interactie. Kinderen kunnen hun eigen avonturen bedenken, een oceaanwereld creëren en verschillende scenario's naspelen. Dit bevordert de ontwikkeling van sociale vaardigheden, creativiteit en verbeeldingskracht.

De zeedieren in de 7-delige oceaanset zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en veilig is voor langdurig speelplezier. Ze zijn gedetailleerd afgewerkt met realistische kleuren en texturen, waardoor ze er levensecht uitzien. 

Ga op ontdekkingsreis in de diepe oceaan met de 7-delige oceaanset. Bestel nu en creëer je eigen onderwateravonturen met deze prachtige zeedieren. Laat je fantasie de vrije loop en duik in een wereld vol spanning en verwondering!

Afmeting: verpakking 28 x 22,5 x 3,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking 32,7 x 22,8 x 6 cm (lxbxh)
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
8711866267873
10 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst