Metalen Geldkist - Zwart
Metalen Geldkist - Zwart

Metalen Geldkist - Zwart

Niet op voorraad
Base Toys
BK2153B
€ 3,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Dit zwarte metalen geldkistje is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een veilige en handige plek om geld en waardevolle spullen op te bergen. Of je nu bezig bent met sparen voor een specifiek doel, kleine waardevolle items wilt bewaren, of gewoon je dagelijkse financiën georganiseerd wilt houden, dit geldkistje biedt de nodige bescherming en functionaliteit.

Het geldkistje is gemaakt van stevig en duurzaam metaal, wat zorgt voor een hoge mate van veiligheid. Het is ontworpen met het oog op gemak en beschikt over een slotje dat wordt geleverd met twee sleuteltjes. Hierdoor kun je jouw bezittingen veilig vergrendelen en er zeker van zijn dat ze beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang.

Met zijn compacte formaat past dit geldkistje gemakkelijk in een lade, kast of op een plank. Het is dus niet alleen handig voor thuisgebruik, maar ook voor op kantoor, in een winkel, of zelfs onderweg. Of je nu contant geld, sieraden of andere waardevolle spullen wilt bewaren, dit geldkistje biedt de oplossing.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en handige manier om je geld en waardevolle bezittingen te bewaren, dan is dit zwarte metalen geldkistje met slot en twee sleuteltjes precies wat je nodig hebt. Het biedt gemoedsrust en organisatie, terwijl het je spullen veilig en toegankelijk houdt.

Afmetingen: 11,5 x 8,5 x 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
11,5 x 8,5 x 6 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Zwart
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711295722882

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst