Metalen Geldkist - Grijs
Metalen Geldkist - Grijs

Metalen Geldkist - Grijs

Niet op voorraad
Base Toys
BK2153C
€ 3,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Dit grijze metalen geldkistje is de ultieme oplossing voor iedereen die een veilige en efficiënte plek zoekt om geld en waardevolle bezittingen op te bergen. Of je nu bezig bent met sparen voor een specifiek doel, kleine kostbaarheden wilt veiligstellen, of simpelweg je dagelijkse financiën netjes wilt organiseren, dit geldkistje voorziet in alle bescherming en functionaliteit die je nodig hebt.

Dit geldkistje is vervaardigd uit stevig en duurzaam metaal, wat garant staat voor een hoog niveau van veiligheid. Het is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en beschikt over een slotje met bijbehorende twee sleutels. Hierdoor kun je je bezittingen met vertrouwen vergrendelen, ervan verzekerd dat ze beschermd zijn tegen onbevoegde toegang.

Dankzij het compacte formaat past dit geldkistje moeiteloos in lades, kasten of op planken. Het is niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor op kantoor, in winkels, of zelfs tijdens je reizen. Of je nu contant geld, sieraden of andere waardevolle spullen wilt opbergen, dit geldkistje biedt de ideale oplossing.

Al met al, als je op zoek bent naar een betrouwbare en handige manier om je geld en kostbaarheden te bewaren, dan is dit grijze metalen geldkistje met slot en twee sleutels precies wat je zoekt. Het biedt gemoedsrust en organisatie, terwijl het je spullen veilig en toegankelijk houdt.

Afmetingen: 11,5 x 8,5 x 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
11,5 x 8,5 x 6 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Grijs
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711295722882

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst