Intelligent Putty in Metalen Doosje
Intelligent Putty in Metalen Doosje
Intelligent Putty in Metalen Doosje
Intelligent Putty in Metalen Doosje

Intelligent Putty in Metalen Doosje

Niet op voorraad
John Toy
JT24240
€ 3,75

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de magie van rubberachtige putty, verpakt in een prachtig tinnen doosje! Deze veelzijdige klei is perfect om mee te spelen en biedt eindeloos plezier voor jong en oud. Met zijn unieke eigenschappen en kleurrijke uitvoeringen zal deze putty je zeker betoveren.

De rubberachtige putty kan verschillende vormen aannemen en biedt een ongelooflijk zachte en kneedbare ervaring. Je kunt het kneden, uitrekken, rollen en er allerlei creatieve vormen mee maken. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer prachtige sculpturen, figuren of gewoon je eigen unieke creaties.

Een groot voordeel van deze putty is dat het niet uitdroogt. Dit betekent dat je er keer op keer van kunt genieten, zonder je zorgen te maken dat het hard wordt. Het blijft zacht en kneedbaar, zodat je altijd kunt blijven spelen en experimenteren.

De putty wordt geleverd in een mooi tinnen doosje, waardoor het niet alleen leuk is om mee te spelen, maar ook een geweldig cadeau-idee is. Het tinnen doosje beschermt de putty en zorgt ervoor dat het lang meegaat. Bovendien kun je het gemakkelijk meenemen, zodat je altijd en overal plezier kunt hebben met de putty.

Deze rubberachtige putty is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, en de uitvoeringen worden willekeurig geleverd. Dit betekent dat elke keer als je een doosje opent, je verrast wordt met een nieuwe kleur en een nieuwe speelervaring. Het verzamelen van de verschillende kleuren wordt een spannende uitdaging op zich.

Geniet van het plezier en de kneedbaarheid van deze rubberachtige putty. Bestel nu en ontdek welke kleur putty er in jouw tinnen doosje zit. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef urenlang speelplezier met deze betoverende putty.

Afmeting: verpakking 8 x 8 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking 8 x 8 x 3 cm
Materiaal
Slijm
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866242405

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst