• Alleen online
  • -10%
Sleutelhanger - Hartjes Doosje
Sleutelhanger - Hartjes Doosje
Sleutelhanger - Hartjes Doosje
Sleutelhanger - Hartjes Doosje
Sleutelhanger - Hartjes Doosje

Sleutelhanger - Hartjes Doosje

18 op voorraad
LG-Imports
LG9192
€ 0,72 € 0,80 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een handige en kleurrijke manier om kleine spullen bij de hand te hebben? Dan is dit hartvormige doosje aan een sleutelhanger wellicht iets voor jou! Het doosje is perfect voor het opbergen van kleine voorwerpen zoals pillen, sieraden, muntjes of andere kleine spullen die je bij de hand wilt hebben.

Het hartvormige doosje wordt geleverd met een sleutelhanger zodat je het gemakkelijk aan je sleutelbos, tas of rugzak kunt bevestigen. Hierdoor heb je altijd gemakkelijk toegang tot je kleine spullen en raak je ze minder snel kwijt.

Het kleurrijke hartvormige doosje is beschikbaar in verschillende uitvoeringen die willekeurig worden geleverd. Zo kan je altijd genieten van een verrassingselement! De verschillende kleuren en ontwerpen zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is en dat je het doosje ook als een modieuze accessoire kunt gebruiken.

Het doosje is gemaakt van stevig materiaal en heeft een afmeting van ongeveer 4,5 x 4,5 x 2,5 cm. Hierdoor is er voldoende ruimte om kleine voorwerpen op te bergen en past het doosje gemakkelijk in je tas, jas of broekzak.

Het kleurrijke hartvormige doosje met sleutelhanger is een handig accessoire voor iedereen die graag georganiseerd blijft en altijd bij de hand wilt hebben wat ze nodig hebben. Bestel het doosje vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl die het te bieden heeft!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
De sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

  • Afmeting: 5 x 5 x 2.5 cm
  • Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
5 x 5 x 2.5 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Meisjes
Montage
Nee
EAN code:
5413247091925
18 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst