• Alleen online
  • -10%
Sleutelhanger - Rolmaat 1mtr.
Sleutelhanger - Rolmaat 1mtr.
Sleutelhanger - Rolmaat 1mtr.
Sleutelhanger - Rolmaat 1mtr.

Sleutelhanger - Rolmaat 1mtr.

Niet op voorraad
LG-Imports
LG9299
€ 0,44 € 0,49 -10%

  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een handige tool die je altijd bij je kunt dragen tijdens het klussen? Zoek niet verder! Onze sleutelhanger met een rolmaat van ongeveer 100 cm is precies wat je nodig hebt. Met deze compacte sleutelhanger heb je altijd een meetlint bij de hand, perfect voor situaties waarin je snel iets moet meten.

De sleutelhanger met rolmaat is een praktisch accessoire voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Of je nu een meubelstuk in elkaar zet, een muur wilt schilderen of iets anders moet meten, deze sleutelhanger zal je kluswerk vergemakkelijken. Met een meetlint van ongeveer 100 cm kun je de juiste afmetingen direct bij de hand hebben, zonder te hoeven zoeken naar een groter meetinstrument.

Wat deze sleutelhanger extra bijzonder maakt, is dat hij in verschillende kleuren wordt geleverd. Bij elke bestelling ontvang je een willekeurige kleur, waardoor je een element van verrassing en variatie toevoegt aan je gereedschapscollectie. Of je nu een klassieke kleur verkiest of graag wat meer pit wilt geven aan je klusuitrusting, er is altijd een kleur die bij je past.

Onze sleutelhanger met rolmaat is stevig en duurzaam gebouwd, zodat hij bestand is tegen dagelijks gebruik en kleine ongelukjes. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk kunt meenemen aan je sleutelbos, in je broekzak of in je gereedschapskist. Zo heb je altijd een betrouwbaar meetinstrument binnen handbereik, waar je ook bent.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw sleutelhanger met rolmaat. Profiteer van het gemak en de veelzijdigheid die deze handige tool biedt tijdens al je klusprojecten. Laat je verrassen door de verschillende kleuren die worden geleverd en maak het meten een stuk eenvoudiger en efficiënter met deze praktische sleutelhanger!

Afmetingen: rolmaatje 3,5 x 3,5 cm; 6mm x 1 meter

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 8 jaar
Afmetingen
rolmaatje 3,5 x 3,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247092991

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst