• -10%
Sleutelhanger Flamingo
Sleutelhanger Flamingo

Sleutelhanger Flamingo

263 op voorraad
LG-Imports
LG9787
€ 0,45 € 0,50 -10%

  • Bekijk meer van Flamingo
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat je sleutelbos stralen met onze vrolijke Flamingo sleutelhanger! Deze speelse sleutelhanger voegt een dosis plezier en stijl toe aan je dagelijkse essentials. Gemaakt van duurzaam aluminium en kunststof, combineert deze sleutelhanger functionaliteit met een grappige en opvallende uitstraling.

De Flamingo sleutelhanger is niet zomaar een accessoire, maar een echte eye-catcher die je sleutels of tas een speels tintje geeft. Het gedetailleerde ontwerp en de levendige kleuren maken het een leuke toevoeging aan elke verzameling sleutelhangers. Bovendien is het een geweldig cadeau-idee, vooral als je een kinderfeestje hebt met het thema flamingo. Deze sleutelhanger zal zeker de favoriet worden van alle feestgangers!

Of je nu een flamingo-fan bent of gewoon op zoek bent naar een grappige en unieke sleutelhanger, deze Flamingo sleutelhanger past perfect bij elke gelegenheid. Voeg wat flair toe aan je dagelijkse routine of maak een statement op je kinderfeestje met deze speelse accessoire.

Bestel vandaag nog de Flamingo sleutelhanger en geef je sleutelbos of tas een leuke en trendy upgrade. Maak van het vasthouden van je sleutels een feestje met deze grappige en stijlvolle toevoeging!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een dolfijn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus. Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. De sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Prijs is per stuk.
Afmetingen: flamingo 5,5 x 6,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
flamingo 5,5 x 6,5cm
Materiaal
Kunststof en Metaal
Kleur
Roze
Doelgroep
Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
5413247097873
263 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst