• -10%
Sleutelhanger - Beer
Sleutelhanger - Beer
Sleutelhanger - Beer
Sleutelhanger - Beer
Sleutelhanger - Beer

Sleutelhanger - Beer

480 op voorraad
LG-Imports
LG9906
€ 0,45 € 0,50 -10%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze schattige teddybeer sleutelhanger is niet alleen een handige accessoire om je sleutels te organiseren, maar ook een leuke manier om je persoonlijkheid te laten zien. De sleutelhanger is gemaakt van duurzaam transparant plastic en heeft een metalen ring om gemakkelijk aan sleutels, een tas of een rugzak te bevestigen.

Met zijn charmante uitstraling en verschillende kleuren, is deze teddybeer sleutelhanger een perfect cadeau voor vrienden of familieleden. Of je nu een jongen of een meisje bent, deze sleutelhanger is geschikt voor alle leeftijden. De 6 verschillende kleuren worden willekeurig geleverd, dus het is altijd een verrassing welke kleur je krijgt.

Bovendien zorgt de schattige teddybeer op de sleutelhanger voor een gevoel van comfort en gezelligheid. Het is alsof je een knuffelbeer bij je draagt waar je ook gaat. Het is niet alleen een praktische sleutelhanger, maar ook een accessoire dat je dagelijkse leven een beetje opfleurt.

Al met al is deze teddybeer sleutelhanger een schattige en praktische gadget die perfect is voor iedereen die op zoek is naar een leuk en nuttig cadeau voor vrienden, familie of gewoon voor zichzelf.

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.De sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.
Afmetingen: 3 x 2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
Afmeting: 3 x 2 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
5413247099068
480 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst