Eenhoorn Servetten, 20st.
Eenhoorn Servetten, 20st.

Eenhoorn Servetten, 20st.

7 op voorraad
Folat
FL65042
€ 2,95

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je sprookjesfeest helemaal compleet met deze betoverende servetten van eenhoorns! Deze vrolijke servetten voegen een magisch en speels tintje toe aan elke feestelijke gelegenheid. Of je nu een verjaardagsfeestje, een babyshower of een ander speciaal evenement organiseert, deze servetten zorgen voor een sprookjesachtige sfeer.

De set bevat 20 servetten die gemaakt zijn van hoogwaardig 3-laags papier. Met een afmeting van 33 x 33 cm zijn ze groot genoeg om je gasten gemakkelijk te kunnen gebruiken. De servetten zijn bedrukt met een schattige afbeelding van een eenhoorn die in de wolken dartelt. De kleurrijke en levendige print zal zeker de aandacht trekken en een glimlach op ieders gezicht toveren.

Deze servetten zijn niet alleen stijlvol en leuk, maar ook functioneel. Ze zijn ontworpen om morsen en vlekken tijdens het feestje te voorkomen. Met hun duurzame kwaliteit en stevige structuur bieden ze optimale absorptie en zorgen ze ervoor dat je tafel schoon blijft. Na het feestje kunnen ze eenvoudig worden weggegooid, wat zorgt voor een snelle en gemakkelijke opruiming.

Of je nu een eenhoornthema hebt of gewoon wat extra magie aan je feest wilt toevoegen, deze servetten zijn een must-have. Ze zijn veelzijdig en geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Combineer ze met bijpassende decoraties, zoals bekers, borden en tafelkleden, om een betoverende tafelsetting te creëren die de gasten zal verrassen en betoveren.

Maak je sprookjesfeest compleet en voeg een vleugje magie toe met deze vrolijke servetten van eenhoorns. Bestel vandaag nog en maak van je feest een onvergetelijke ervaring vol fantasie en plezier!

Afmetingen: 33 x 33cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
servetten van 33 x 33
Materiaal
Papier
Kleur
Blauw
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
8714572650427
7 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst