• Alleen online
Voetbal Servetten, 20st.
Voetbal Servetten, 20st.

Voetbal Servetten, 20st.

8 op voorraad
Folat
FL26202
€ 3,75

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voeg een vleugje voetbalplezier toe aan je feestelijke gelegenheid met deze unieke set van 20 papieren servetten in de vorm van een voetbal. Of je nu een voetbalthema kinderfeestje, bruiloft of vrijgezellenfeest viert, deze servetten zijn de perfecte toevoeging om je feestje een aparte uitstraling te geven.
De servetten zijn speciaal ontworpen in de vorm van een voetbal, waardoor ze een echte blikvanger zijn op de feesttafel. Ze voegen een speels en sportief element toe aan je decoratie en zorgen ervoor dat elk detail van je feestje klopt. Of het nu gaat om het serveren van hapjes, het schoonmaken van knoeipartijen of gewoon als decoratieve accenten, deze voetbalvormige servetten maken indruk.
Met een set van 20 servetten heb je genoeg om al je gasten te voorzien van een voetbalthema servet. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig papier dat zacht aanvoelt en toch stevig genoeg is om al je feestelijke behoeften aan te kunnen. Naast hun functionele doeleinden, voegen deze servetten ook een feestelijke sfeer toe aan je tafeldecoratie.
Of je nu een kinderfeestje organiseert, een bruiloft plant of een vrijgezellenfeest viert, deze voetbal servetten zullen iedereen verrassen en zorgen voor een prachtig feestje. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenevenementen en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere voetbaldecoraties om een samenhangende look te creëren.
Bestel vandaag nog deze gave voetbal servetten en maak je feestje compleet. Voeg een aparte en sportieve uitstraling toe aan je feestdecoratie en verras iedereen met deze leuke servetten. Wacht niet langer, bestel nu en maak van je feestje een onvergetelijke gebeurtenis!
Afmeting: 33 x 33 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
33 x 33 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
8714572262026
8 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst