• Alleen online
Riddertjes in Zak, 60st
Riddertjes in Zak, 60st
Riddertjes in Zak, 60st

Riddertjes in Zak, 60st

24 op voorraad
John Toy
JT26893
€ 5,50

  • Bekijk meer van Ridder en kastelen
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stap binnen in een betoverende wereld van avontuur en ridderschap met onze collectie van kunststof ridders. Deze zak met maar liefst 60 ridders is het perfecte cadeau om de verbeelding van jouw kind tot leven te laten komen. Of je kind nu droomt van middeleeuwse kastelen, epische veldslagen, of gewoon dol is op spannende verhalen, deze ridders zorgen voor urenlang speelplezier.

Deze zak met ridders bestaat uit een mix van stoere bruine en grijze krijgers, elk met hun eigen unieke uitstraling. De gedetailleerde ontwerpen en realistische wapenuitrustingen voegen een vleugje authenticiteit toe aan het speelplezier. Je kind kan zijn eigen fantasiewereld creëren, waar helden en schurken strijden om de macht, kastelen verdedigd moeten worden, en draken verslagen moeten worden.

Onze kunststof ridders zijn niet alleen leuk, maar ook duurzaam en veilig. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn vrij van schadelijke stoffen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van het spel. Bovendien bevorderen deze ridders het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, zoals creativiteit, verhalen vertellen, en sociale interactie, terwijl kinderen zich vermaken.

Breng de magie van de middeleeuwen in huis en laat je kinderen de helden van hun eigen avonturen worden. Bestel vandaag nog deze zak met 60 kunststof ridders en zie hoe de verbeelding van je kind tot leven komt! Het avontuur wacht op hen.

Afmeting: lengte riddertje 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
lengte riddertje 5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens
Thema
Ridder
EAN code:
8711866268931
24 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst