Reptielen Giftbox, 6st.
Reptielen Giftbox, 6st.

Reptielen Giftbox, 6st.

11 op voorraad
John Toy
JT26788
€ 5,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de spannende wereld van reptielen met deze 6-delige reptielenset! Deze set bevat een fascinerende verzameling reptielen, waaronder een kikker, krokodil en slang. Deze levensechte reptielen zijn niet van echt te onderscheiden en zorgen voor een avontuurlijke speelervaring.

Met deze set kun je je eigen reptielen speelplaats creëren. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk spannende avonturen voor deze prachtige reptielen. Verzin verhalen waarin je de kikker van waterlelie naar waterlelie laat springen, de krokodil door de moerassen laat glijden en de slang door het gras laat kronkelen. Deze reptielen zullen je meenemen naar een wereld vol ontdekking en spanning.

Deze reptielen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben oog voor detail. De kleuren, texturen en vormen van de reptielen zijn realistisch nagemaakt, waardoor ze er levensecht uitzien. Dit stimuleert de verbeelding en creativiteit van kinderen en moedigt hen aan om nieuwe werelden te verkennen.

De 6-delige reptielenset is niet alleen ideaal voor fantasierijk spelen, maar ook voor educatieve doeleinden. Kinderen kunnen leren over verschillende soorten reptielen, hun kenmerken en leefomgevingen. Dit bevordert de interesse in de natuur en het dierenrijk.

Deze set is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en biedt urenlang speelplezier. Je kunt de reptielen overal mee naartoe nemen - thuis, in de tuin, op vakantie of zelfs naar school. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen reptielenwereld!

Maak je klaar voor een avontuurlijke reis in de wereld van reptielen met de 6-delige reptielenset. Bestel nu en laat je verrassen door de realistische details van deze prachtige reptielen. Bouw je eigen reptielen speelplaats en beleef eindeloos plezier met deze unieke set!

Afmeting: verpakking 28 x 22,5 x 3,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking 28 x 22,5 x 3,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Groen
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
8711866267880
11 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst