• Alleen online
  • -10%
Sleutelhanger - Handboeien
Sleutelhanger - Handboeien
Sleutelhanger - Handboeien

Sleutelhanger - Handboeien

302 op voorraad
LG-Imports
LG7567
€ 0,86 € 0,95 -10%

  • Bekijk meer van Politie
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een stoere sleutelhanger die jouw sleutels extra veilig houdt? Dan is de handboeien sleutelhanger echt iets voor jou! Deze sleutelhanger is perfect voor iedereen die houdt van politie-thema accessoires en graag een unieke toevoeging wil aan hun sleutelbos.

De handboeien sleutelhanger is een kleine replica van echte handboeien en heeft een afmeting van slechts 3,5 x 2,5 cm. Hierdoor past het gemakkelijk in je zak of aan je sleutelbos, zonder dat het veel ruimte inneemt. Met het bijgeleverde sleuteltje kun je de handboeien openen en sluiten, waardoor het niet alleen een leuke sleutelhanger is, maar ook nog eens functioneel.

De handboeien sleutelhanger is gemaakt van duurzame materialen en is van hoge kwaliteit. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat het lang meegaat en niet snel beschadigt raakt. Het is de perfecte keuze voor iedereen die graag een unieke en stoere toevoeging wil aan hun sleutelbos.

De handboeien sleutelhanger is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen die graag spelen met politie- en boef thema's. Het is een leuke manier om de fantasie van kinderen te prikkelen en hen te laten spelen als echte politieagenten.

Kortom, de handboeien sleutelhanger is een leuke en functionele toevoeging aan jouw sleutelbos. Het is gemaakt van duurzame materialen en is van hoge kwaliteit. Bestel vandaag nog jouw eigen handboeien sleutelhanger en voeg een stoere touch toe aan jouw dagelijkse sleutelbos.

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
De sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Kijk hier ook even bij onze andere politie artikelen.

Afmetingen: handboei 3,5 x 2,5 cm
Prijs per stuk.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
handboei 3,5 x 2,5 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Zilver
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Politie
EAN code:
5413247075673
302 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst