• Alleen online
Schakel-Puzzel
Schakel-Puzzel
Schakel-Puzzel

Schakel-Puzzel

226 op voorraad
Goki
5210291
€ 1,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek een nieuwe dimensie van puzzelplezier met deze unieke houten puzzel! In tegenstelling tot traditionele puzzels, zijn de delen van deze puzzel met één elastiek aan elkaar verbonden, waardoor je de vrijheid hebt om de puzzel in allerlei leuke houdingen te manipuleren. Deze innovatieve benadering voegt een creatief en interactief element toe aan het traditionele puzzelen.

De elastieken verbindingen zorgen ervoor dat de puzzelstukken flexibel zijn en in diverse posities kunnen worden gedraaid en gevouwen. Hierdoor wordt het niet alleen een uitdaging om de afbeelding compleet te maken, maar ook om de puzzel in verschillende vormen en figuren te creëren. Het is een stimulerende en vermakelijke puzzelervaring die de verbeelding en probleemoplossende vaardigheden bevordert.

De houten constructie voegt duurzaamheid toe aan het speelgoed, waardoor het geschikt is voor herhaaldelijk gebruik. Deze puzzel is ideaal voor zowel kinderen als volwassenen die op zoek zijn naar een nieuwe en boeiende puzzeluitdaging.

Bestel vandaag nog deze unieke houten puzzel en ontdek de vele mogelijkheden om te puzzelen in diverse leuke houdingen. Een geweldige manier om plezier te hebben en de geest te prikkelen met een innovatieve puzzelervaring!

Afmeting:15 x 1,3 x 1,3 cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
15 x 1,3 x 1,3 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594090124
226 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst