• Alleen online
  • -10%
Buigbare Potloden, 5st.
Buigbare Potloden, 5st.
Buigbare Potloden, 5st.
Buigbare Potloden, 5st.

Buigbare Potloden, 5st.

12 op voorraad
LG-Imports
LG6060
€ 1,76 € 1,95 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze set van 5 buigbare potloden voeg je een speelse twist toe aan je teken- en schrijfervaring! Deze vrolijk gekleurde potloden zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar hebben ook een uniek kenmerk - ze zijn flexibel en buigbaar. Dit betekent dat je ze in elke gewenste vorm kunt buigen en ze weer terug kan buigen naar hun oorspronkelijke vorm.

Elk potlood is voorzien van een grijze kern, waardoor je gemakkelijk kunt schrijven en tekenen. Daarnaast heeft elk potlood een handig gummetje aan het uiteinde, zodat je eventuele foutjes kunt corrigeren. Met deze set van 5 buigbare potloden heb je een scala aan kleuren tot je beschikking om je creativiteit de vrije loop te laten.

Of je nu een kunstwerk wilt creëren, een notitie wilt maken of gewoon plezier wilt hebben tijdens het schrijven, deze buigbare potloden zullen zeker voor vermaak en inspiratie zorgen. Ze zijn ook geweldig voor kinderen, omdat ze de mogelijkheid bieden om hun verbeelding te gebruiken en unieke vormen te creëren met hun potloden.

Deze set van 5 buigbare potloden is ideaal als cadeau voor kinderen, kunstenaars of gewoon voor iedereen die graag schrijft en tekent. Je kunt ze ook gebruiken als partygunsten, beloningen op school of als aanvulling op je knutselcollectie.

Bestel nu deze set van 5 buigbare potloden en ontdek een nieuwe dimensie van creativiteit en plezier. Laat je verbeelding de vrije loop en geniet van het buigen, vormen en schrijven met deze unieke potloden!

Afmeting: lengte 30 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 30 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
EAN code:
5413247060600
12 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst