• Alleen online
  • -10%
Kleurpotloden, 4st.
Kleurpotloden, 4st.
Kleurpotloden, 4st.

Kleurpotloden, 4st.

18 op voorraad
LG-Imports
LG6050
€ 0,32 € 0,35 -10%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze set van vier kleurpotloden ben je klaar om de mooiste tekeningen te maken! De potloden zijn perfect voor kleine handjes en hebben een vrolijk design met felle kleuren. Gebruik ze voor het inkleuren van je favoriete kleurplaten, het maken van verjaardagskaarten of gewoon voor een gezellig knutselmiddagje thuis.

Deze set kleurpotloden is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die van tekenen en kleuren houden. De potloden zijn van goede kwaliteit en glijden soepel over het papier, zodat je mooie strakke lijnen kunt maken en de kleuren mooi in elkaar kunt laten overlopen.

Deze set van vier kleurpotloden is niet alleen handig voor thuis, maar ook om mee te nemen onderweg. De potloden zijn klein genoeg om in je tas te stoppen en overal mee naartoe te nemen. Zo kun je altijd en overal je creativiteit de vrije loop laten en de mooiste tekeningen maken.

De kleurpotloden zijn verpakt in een vrolijk doosje, waardoor het ook een leuk cadeautje is om aan iemand te geven. Ideaal als kleinigheidje voor een verjaardag of als beloning voor je kleine kunstenaar.

Kleurpotloden kennen we allemaal. Het is een van de eerste creatieve materialen die we waarschijnlijk in ons handen gedrukt hebben gekregen. Zo kunnen ook de allerkleinsten creatief aan de slag met hun eigen kunstwerk.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te kleuren.

Afmeting: lengte 9 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 9 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247060501
18 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst