• -10%
Gum Regenboog Hart
Gum Regenboog Hart

Gum Regenboog Hart

Niet op voorraad
LG-Imports
LG6425
€ 0,26 € 0,29 -10%


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met dit schattige gummetje in de vorm van een hart maak je je etui helemaal compleet. De gum is niet alleen praktisch, maar ook nog eens erg leuk om te zien. Door de regenboogkleuren en het hartjesontwerp valt deze gum op tussen alle andere schoolspullen. Ideaal om te gebruiken tijdens het maken van tekeningen of schrijven van aantekeningen.

Het gummetje heeft een handig formaat van 4,5 x 4,5 centimeter en past daardoor makkelijk in elk etui. Het materiaal waarvan de gum is gemaakt is van goede kwaliteit, waardoor het gummetje lang meegaat en niet snel uitdroogt. De gum is niet alleen geschikt voor schoolgaande kinderen, maar ook voor volwassenen die graag hun etui of kantoorbenodigdheden willen opvrolijken met leuke en unieke items.

De gum wordt geleverd in een mooie paarse kleur met een regenboogprint die het hartje helemaal afmaakt. Met dit vrolijke gummetje wordt het gummen van foutjes een feestje. Of je nu schrijft, tekent of ontwerpt, dit gummetje is onmisbaar voor iedereen die houdt van vrolijke en praktische schoolspullen.

Deze gummetjes zijn bovendien erg betaalbaar en daarom een leuke kleine verrassing om cadeau te geven aan vrienden of familie. Bestel vandaag nog en voeg deze schattige hartvormige gum toe aan je collectie!

Deze superleuke gum in de vorm van een hart moet je hebben! De vrolijke paarse kleur en de schattige regenboogprint is een echte musthave voor jouw etui op school.
Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Afmeting artikel: 3 x 2 x 0,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
3 x 2 x 0,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Paars
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Regenboog
EAN code:
5413247064257

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst