• -10%
Potlood Piraat
Potlood Piraat
Potlood Piraat
Potlood Piraat

Potlood Piraat

308 op voorraad
LG-Imports
LG6485
€ 0,18 € 0,20 -10%

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een stoer en avontuurlijk potlood om jouw tekensessies en aantekeningen wat spannender te maken? Dan is dit potlood met piraat- of papegaai-opdruk echt iets voor jou! Het potlood heeft niet alleen een coole uitstraling, maar beschikt ook over een handige gum achterop.

Met de opdruk van een piraat of papegaai op het potlood, kun je jouw tekeningen en aantekeningen een avontuurlijk en speels tintje geven. De opdruk is van hoge kwaliteit en blijft lang mooi, zodat je er lang plezier van hebt.

Het potlood is gemaakt van stevig materiaal en heeft een gummetje aan de achterkant. Hierdoor kun je gemakkelijk foutjes uitgummen en je tekeningen of aantekeningen netjes houden. Het potlood is ook geschikt voor kinderen die graag tekenen of schrijven, dankzij de stevigheid en de vrolijke opdruk.

Met dit potlood met piraat- of papegaai-opdruk heb je niet alleen een handig schrijf- en tekeninstrument, maar ook een leuk accessoire om mee te nemen naar school, werk of thuis. Het is een perfect cadeau voor kinderen die houden van avontuurlijke thema's, maar ook voor volwassenen die graag een beetje speelsheid toevoegen aan hun dagelijkse activiteiten.

Kortom, het potlood met piraat- of papegaai-opdruk is een leuke en functionele toevoeging aan jouw schrijf- en tekengerei. Het is gemaakt van stevig materiaal, heeft een handige gum achterop en beschikt over een stoere en avontuurlijke opdruk. Bestel vandaag nog jouw eigen potlood met piraat- of papegaai-opdruk en maak van jouw tekensessies en aantekeningen een spannend avontuur!

Heb je een kinderfeest met als thema Piraten, dan mag dit potlood niet ontbreken.
Ook heel geschikt als uitdeelcadeau voor kinderopvang, klas of BSO. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Meer Piraten producten vind je hier.

Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmeting: lengte potlood 19 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte potlood 19 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
Thema
Piraat
EAN code:
5413247064851
308 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst