Alleen online Houten poppenwagen de luxe in rose met witte wielen

Houten poppenwagen de luxe in rose met witte wielen

Gratis verzending
2 Review(s)
Pallas Pallas

SD 14/2

Nieuw

Dit artikel is nu niet leverbaar.

€ 69,95

Klantenservicevia Facebook bereikbaar
Bericht mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Productbeschrijving

Pallas produceert al jaar en dag poppenwagens waarbij de kwaliteit van het hout en de afwerking ervan onovertroffen is. Met name is dit te zien bij de uitgefreesde delen zoals wielen en randen. Het rubberen loopvlak is van industrieel rubber en zeer goed sluitend op de houten uitgefreesde uitsparing (dit zie je vaak anders).

  • Afmetingen: 55 x 37 x 49 (H=59 incl. duwstang)
  • Leeftijd vanaf 3 jaar
  • Let op: exclusief dekje

De gebruikte coating voldoet aan de strengste Europese eisen en wordt geautomatiseerd aangebracht waardoor kwaliteit gewaarborgd is.
Pallas levert de poppenwagens over de gehele wereld en doet dit op basis van een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding.
De poppenwagens van Pallas zijn veelal bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar, maar kunnen al vanaf het eerste levensjaar veilig gebruikt worden. De gebruikte materialen zijn allen gecertificeerd. Poppenwagens van Pallas helpen het kind bij de ontwikkeling van de totale motoriek, het vinden van hun balans en de algehele fysieke gesteldheid.
Naast het feit dat deze poppenwagens gewoon leuk zijn en veel speelwaarde bezitten, worden dit soort loop- en duwwagens aanbevolen als preventief hulpmiddel bij kinderen met een verminderde fysieke coördinatie.

Kenmerken

LeeftijdKleuter (3-6 jaar)
DoelgroepMeisjes
EAN code:8718868849182
MerkPallas
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.