• Alleen online
Poppenjurk, 40-45 cm - B
Poppenjurk, 40-45 cm - B

Poppenjurk, 40-45 cm - B

7 op voorraad
Baby Rose
JT27531B
€ 3,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak de poppenkledingkast compleet met deze vrolijk gekleurde Poppenjurk met klittenbandsluiting. Deze jurk is speciaal ontworpen voor poppen van 40 tot 45 cm en zorgt voor eindeloos speelplezier.

De poppenjurk is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een uitstekende pasvorm. Het klittenbandsluitingssysteem maakt het gemakkelijk voor kinderen om de jurk aan en uit te trekken, waardoor ze zelfstandig kunnen spelen en de pop kunnen aankleden.

Met zijn levendige en kleurrijke ontwerp is deze poppenjurk een echte blikvanger. Kinderen zullen genieten van het stylen van hun pop met deze modieuze outfit. Of het nu gaat om een dagje uit, een feestje of gewoon een dag thuis, de pop zal er altijd stijlvol uitzien.

Deze poppenjurk stimuleert de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen. Ze kunnen hun eigen mode-avonturen bedenken, verschillende looks creëren en hun pop laten stralen in deze trendy jurk. Het bevordert ook de fijne motoriek terwijl ze het klittenband openen en sluiten.

Deze Poppenjurk met klittenbandsluiting is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaam. Hij kan keer op keer worden gebruikt en is bestand tegen intensief spelen. Zo kunnen kinderen langdurig genieten van deze mooie jurk voor hun geliefde pop.

Voeg een kleurrijke touch toe aan de poppenkledingcollectie met deze leuke Poppenjurk met klittenbandsluiting. Bestel vandaag nog en geef je pop een modieuze look. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon voor dagelijks plezier, deze jurk zal zeker in de smaak vallen bij jonge poppenliefhebbers.

Afmeting: geschikt voor poppen van 40 tot 45 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
geschikt voor poppen van 40 tot 45 cm
Materiaal
Textiel
Kleur
Roze
Doelgroep
Meisjes
EAN code:
8711866275311
7 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst