In prijs verlaagd! Alleen online Goki poppenhuispopjes tuinkas (52 delig)

Goki poppenhuispopjes tuinkas (52 delig)

goki1 goki1

51819

Nieuw

Dit artikel is uitverkocht en komt niet meer terug in ons assortiment

€ 35,95

€ 40,95

-€ 5,00

Klantenservicevia Facebook bereikbaar

Productbeschrijving

Kinderen ontdekken de wereld door te spelen. De tuinkas is zowel een prachtige aanvulling op een normale poppenhuis als ook van zichzelf een prachtig stuk speelgoed dat u kunt gebruiken om de fantasie van uw kind te stimuleren.

Voorzien van prachtige details kan de wereld van het tuinieren voor uw kind worden ontdekt.
Twee
tuinders, maaimachines, planten tafel, kleine zaad zakken, compostbakken, gieter - de kas heeft alles wat uw kind om deze kleine tuin wereld te verkennen kan wensen.
Houten speelgoed - voor de gezondheid van uw kind.

Afmetingen circa 21 x 16,8 x 20 cm

 

Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.
 
Goki strijdt tegen kinderarbeid doormiddel van ondersteuning van diverse instellingen, ook worden er schenkingen gedaan voor het planten van bomen (op dit moment 50.000 stuks).
 
Het merk Goki staat voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. Het speelgoed heeft een functioneel design en moderne kleuren. Houten speelgoed is essentieel voor de motorieke en tactische ontwikkeling van ieder kind.

Kenmerken

LeeftijdKleuter (3-6 jaar)
DoelgroepJongens en Meisjes
EAN code:4013594518192
Merkgoki1