• Alleen online
Goki houten Poppenhuis accessoires -...
Goki houten Poppenhuis accessoires - Kinderkamer 7 delig

Goki houten Poppenhuis accessoires - Kinderkamer 7 delig

9 op voorraad
Goki
5299078
€ 9,99

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak de kinderkamer van het poppenhuis compleet met deze prachtige 7-delige accessoireset! Met allerlei leuke en realistische items, zoals een bolderwagen, een schattige teddybeer en ander speelgoed, breng je de kinderkamer tot leven.

De set bestaat uit zeven verschillende accessoires die perfect passen bij een poppenhuis. Met de schattige bolderwagen kunnen de poppenkinderen hun favoriete knuffels en speelgoed door de kamer rijden. De teddybeer is een liefdevol vriendje waar de poppen mee kunnen knuffelen en spelen. Daarnaast bevat de set nog andere speelgoeditems, zoals blokken, een bal en een puzzel, waarmee de poppenkinderen zich uren kunnen vermaken.

Deze accessoireset is een geweldige aanvulling op het poppenhuis en stimuleert de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen. Ze kunnen rollenspellen spelen waarbij ze de poppenkinderen verzorgen, spelen en plezier hebben in hun eigen kinderkamer. Dit bevordert de ontwikkeling van sociale vaardigheden, verantwoordelijkheid en empathie.

Alle items in de set zijn met oog voor detail vervaardigd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn duurzaam en veilig voor kinderen om mee te spelen. De accessoires passen perfect in de kinderkamer van het poppenhuis en zorgen voor een realistische en gezellige sfeer.

Bestel vandaag nog deze 7-delige accessoireset en geef de kinderkamer van het poppenhuis een complete en speelse uitstraling. Kinderen zullen genieten van het spelen met de bolderwagen, knuffelen met de teddybeer en het verkennen van het andere speelgoed. Laat hun fantasie de vrije loop en creëer een magische wereld in het poppenhuis!

Lengte bolderkar ca. 10 cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
Lengte bolderkar ca. 10 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Meisjes
Montage
Nee
EAN code:
4013594519380
9 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst