• Alleen online
Poppenjurk, 40-45 cm - E
Poppenjurk, 40-45 cm - E

Poppenjurk, 40-45 cm - E

5 op voorraad
Baby Rose
JT27531E
€ 3,95

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat je pop er trendy uitzien met deze schattige roze poppenjurk met klittenbandsluiting! Deze jurk is een absolute must-have voor poppenliefhebbers. Met zijn vrolijke roze kleur en handige klittenbandsluiting is deze jurk perfect om je poppen in stijl aan te kleden.

Deze poppenjurk is speciaal ontworpen voor poppen met een lengte tussen 40 en 45 cm. Of je nu een babypop, een modepop of een favoriete speelpop hebt, deze jurk past perfect bij elke poppenoutfit. Met zijn veelzijdigheid en eenvoudige sluiting is het een geweldige aanvulling op elke poppencollectie.

De roze poppenjurk is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Het is zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail, zodat je pop er altijd modieus uitziet. De klittenbandsluiting maakt het gemakkelijk voor kinderen om de jurk zelf aan en uit te trekken, waardoor het speelplezier wordt vergroot.

Met deze poppenjurk kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en creatieve avonturen beleven. Ze kunnen hun poppen aankleden voor een speciale gelegenheid, een modeshow of gewoon voor een dagelijkse speelsessie. Dit stimuleert de ontwikkeling van sociale vaardigheden, verbeeldingskracht en fijne motoriek.

Voeg wat kleur en stijl toe aan de garderobe van je pop met de leuke roze poppenjurk met klittenbandsluiting. Bestel nu en laat je pop stralen in deze prachtige jurk. Geschikt voor poppen van 40 tot 45 cm, is deze jurk een onmisbaar item voor elke poppenliefhebber. Upgrade de poppenmode en geniet van eindeloos speelplezier!

Afmeting: geschikt voor poppen van 40 tot 45 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
geschikt voor poppen van 40 tot 45 cm
Materiaal
Textiel
Kleur
Roze
Doelgroep
Meisjes
EAN code:
8711866275311
5 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst