Baby Rose Poppendeken en Kussenset
Baby Rose Poppendeken en Kussenset

Baby Rose Poppendeken en Kussenset

Niet op voorraad
Baby Rose
JT27537
€ 5,95


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Verwen je pop met de Baby Rose poppendeken en kussen set en geef haar het ultieme comfort tijdens haar dutjes. Deze set bestaat uit een schattig dekentje en een zacht kussen, speciaal ontworpen voor je geliefde pop.

Het dekentje en kussen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat super zacht en warm aanvoelt. Je pop zal zich heerlijk kunnen nestelen en genieten van een ontspannende slaap. Of het nu tijd is voor een middagdutje, een nachtje slapen of gewoon een moment van rust, deze set zorgt ervoor dat je pop comfortabel en gezellig kan liggen.

Met het dekentje en kussen kun je je pop in stijl verwennen. Ze zijn ontworpen in een prachtig Baby Rose thema, met zachte pastelkleuren en schattige patronen. Het geeft een vleugje elegantie aan het poppenbed en maakt het tot een gezellige plek voor je pop om te rusten.

Deze set is geschikt voor poppen van verschillende maten en is ideaal voor speelsessies en poppenverzorging. Het dekentje heeft de perfecte afmetingen om je pop volledig te bedekken en het kussen biedt optimale ondersteuning voor haar hoofd en nek.

Naast het bieden van comfort, stimuleert deze poppendeken en kussen set ook de verbeeldingskracht en rollenspel van kinderen. Ze kunnen hun pop inwikkelen, verzorgen en zorgen voor een goede nachtrust, waardoor ze hun empathie en zorgzaamheid kunnen ontwikkelen.

Bestel vandaag nog de Baby Rose poppendeken en kussen set en geef je pop het beste slaapcomfort. Creëer een knusse slaapplaats voor je pop met dit zachte dekentje en kussen en laat haar genieten van heerlijke dutjes en dromen.

Afmeting: deken 37 x 32,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 2 jaar
Afmetingen
deken 37 x 32,5 cm
ca. 2 cm dik
Materiaal
Polyester
Kleur
Roze
Doelgroep
Meisjes
EAN code:
8711866275373

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst