Tienerpoppen Princess Dolls 10 Cm 6...
Tienerpoppen Princess Dolls 10 Cm 6...
Tienerpoppen Princess Dolls 10 Cm 6 Stuks

Tienerpoppen Princess Dolls 10 Cm 6 Stuks

13 op voorraad
Base Toys
BK2362
€ 8,95

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor een meisje dat dol is op mode en poppen, dan zijn deze tienerpoppen een absolute must-have! Deze zes stijlvolle tienerpoppen zijn perfect voor de modieuze en trendy meiden die graag met poppen spelen.

Elke pop heeft een unieke en modieuze outfit die helemaal past bij de laatste trends. De poppen zijn gedetailleerd afgewerkt en hebben verschillende kleuren en stijlen die elke pop uniek maken. De poppen zijn perfect om mee te spelen en om te verzamelen.

Deze tienerpoppen zijn niet alleen perfect om mee te spelen, maar zijn ook geweldig voor de ontwikkeling van de creativiteit en verbeelding van kinderen. Kinderen kunnen hun eigen modeshows organiseren en outfits samenstellen voor hun poppen. Dit stimuleert de fantasie en het creatieve denkvermogen van kinderen.

De poppen zijn ook geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam en veilig in gebruik. Dit maakt deze poppen een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een leuke en veilige speelgoedoptie voor hun kinderen.

Kortom, deze zes stijlvolle tienerpoppen zijn een geweldige keuze voor meisjes die dol zijn op mode en spelen met poppen. De poppen hebben een unieke en modieuze uitstraling en zijn perfect voor het stimuleren van de creativiteit en verbeelding van kinderen. Bestel deze hippe tienerpoppen vandaag nog en geef je kind een cadeau waar ze lang van zal genieten!

Afmeting: pop 10 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
pop 10 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Meisjes
EAN code:
8719202820867
13 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst