Pop Toverfee Blauw
Pop Toverfee Blauw

Pop Toverfee Blauw

12 op voorraad
Base Toys
BK2619B
€ 2,95

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze speelpop is de perfecte metgezel voor kleine meisjes die dol zijn op magie en betovering. Verkleed als een prachtige fee, is ze uitgerust met glinsterende vleugels en een zachte fluwelen jurk die haar een unieke en betoverende uitstraling geven. Met deze fee pop kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en zichzelf verliezen in betoverende werelden en avonturen.

De fee pop is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zorgvuldig ontworpen om jarenlang speelplezier te bieden. Ze is zeer gedetailleerd en heeft prachtige vleugels die glinsteren in het licht. De zachte en comfortabele fluwelen jurk voelt geweldig aan en is perfect om mee te knuffelen. Daarnaast is de fee pop gemakkelijk schoon te maken, waardoor ouders zich geen zorgen hoeven te maken over vuil en vlekken.

Met deze speelpop kunnen kinderen hun creativiteit en verbeelding stimuleren terwijl ze spelen. Ze kunnen haar meenemen op avonturen en hun eigen verhalen verzinnen. Deze fee pop is niet alleen geweldig voor het spelen thuis, maar kan ook mee op reis worden genomen om kinderen bezig te houden tijdens lange autoritten of vluchten.

Deze speelpop is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon omdat je je kind wilt verwennen met iets speciaals. Het zal hun verbeelding stimuleren en hen urenlang speelplezier bezorgen. Bovendien helpt het spelen met deze fee pop kinderen om sociale vaardigheden te ontwikkelen, zoals het delen van speelgoed en samen spelen met anderen.

Kortom, deze lieflijke fee pop is perfect voor kleine meisjes die dromen van magie en betovering. Met haar prachtige, glinsterende vleugels en fluwelen jurk is ze klaar om mee te spelen in fantasiewerelden en avonturen te beleven. Bestel vandaag nog en geef je kinderen het cadeau van urenlang speelplezier en stimulatie van hun verbeelding.

Afmetingen: lengte 19cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 19cm
Materiaal
Kunststof
EAN code:
8720573343695
12 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst