• Alleen online
Baby Rose Zuigflessen 2st
Baby Rose Zuigflessen 2st

Baby Rose Zuigflessen 2st

Niet op voorraad
Baby Rose
JT27475
€ 3,35


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze super leuke set drinkflessen kan jouw babypop altijd genieten van een verfrissend drankje! Deze set bevat twee flesjes, namelijk een melkfles en een drinkfles, waarmee je jouw pop een levensechte drinkervaring kunt geven.

Wanneer je de flesjes op zijn kop houdt, lijkt het net alsof de vloeistof echt uit het flesje opgedronken wordt. Dit zorgt voor een interactieve en realistische speelervaring. Je kunt je pop voeden met de melkfles of haar dorst lessen met de drinkfles, net als een echte baby.

De flesjes hebben een perfect formaat voor kleine handjes en zijn gemakkelijk vast te houden. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn ontworpen met oog voor detail. De vloeistof in de flesjes lijkt net echt, waardoor het speelplezier nog groter wordt.

Deze set met drinkflessen stimuleert de verbeelding en het rollenspel bij kinderen. Ze kunnen de rol van verzorger aannemen en leren zorgen voor hun pop. Het spelen met deze flesjes bevordert ook de ontwikkeling van sociale vaardigheden en empathie.

De set wordt geleverd met een melkfles en een drinkfles, zodat je pop altijd de juiste drankoptie heeft. Of je nu een flesje melk wilt geven of iets verfrissends wilt schenken, deze set heeft het allemaal.

Geef je pop de beste zorg met deze set met drinkflessen. Bestel nu en laat je pop genieten van een levensechte drinkervaring. Met deze flesjes wordt het spelen met je babypop nog leuker en realistischer.

Afmeting: lengte fles 15 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte fles 15 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866274758

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst