Baby Rose Luiers in Zak 5st.
Baby Rose Luiers in Zak 5st.

Baby Rose Luiers in Zak 5st.

9 op voorraad
Baby Rose
JT27659
€ 2,95

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Geef je lieve pop het comfort dat ze verdient met deze schattige Baby Rose luiers! Deze speciale set bestaat uit vijf luiers met een vrolijk printje, zodat jouw pop nooit meer een ongelukje zal hebben. Laat je pop spelen, knuffelen en de wereld verkennen zonder zorgen over natte kleertjes.

Deze luiers zijn speciaal ontworpen voor poppen met een lengte tussen de 40 en 45 cm. Ze passen perfect en zorgen ervoor dat je pop comfortabel en droog blijft, net als een echte baby. Of je nu samen thuis speelt, op avontuur gaat of een dutje doet, deze luiers bieden de nodige bescherming.

De vrolijke printjes op de luiers voegen een speels en kleurrijk element toe aan het spel. Je kunt zelfs de luiers combineren met de outfit van je pop voor een extra stijlvolle look.

Deze Baby Rose luiers zijn niet alleen praktisch, maar ook van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal dat zorgt voor een comfortabele pasvorm en optimale absorptie van vocht. Hierdoor blijft je pop droog en schoon, zelfs tijdens het spelen en knuffelen.

Met deze set van vijf luiers heb je altijd een reserve bij de hand, zodat je pop altijd fris en klaar voor nieuwe avonturen is. Ze zijn gemakkelijk aan te trekken en te verwisselen, waardoor je kostbare speeltijd niet verloren gaat.

Geef je pop het beste met deze Baby Rose luiers. Bestel nu en geniet van zorgeloos speelplezier, wetende dat je pop altijd droog en comfortabel zal zijn. Met vrolijke printjes en een perfecte pasvorm, zijn deze luiers een absolute must-have voor poppenouders.

Afmetingen: 20 x 13 x 7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
20 x 13 x 7 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866276592
9 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst