• Alleen online
Goki Triangel
Goki Triangel
Goki Triangel

Goki Triangel

50 op voorraad
Goki
5210306
€ 6,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng je muzikale talenten tot leven met deze metalen triangel! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om prachtige klanken te creëren. Met een metalen triangel, een rood touwtje en een bijpassend metalen staafje, ben je klaar om je eigen muziek te maken.

De metalen triangel is een populair percussie-instrument dat al eeuwenlang wordt gebruikt. Het is bekend om zijn heldere en doordringende klank. Met slechts een eenvoudige tik op de triangel met het metalen staafje, kun je een helder geluid creëren dat door de ruimte resoneert. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met verschillende manieren om de triangel te bespelen.

Of je nu een beginnende muzikant bent of al ervaring hebt, de metalen triangel is een geweldige toevoeging aan je muziekcollectie. Het is een veelzijdig instrument dat gemakkelijk te bespelen is. Bovendien stimuleert het bespelen van de triangel je ritmegevoel en coördinatievaardigheden.

Deze set is ideaal voor muzikale educatie, muziektherapie of gewoon om thuis plezier te hebben. Kinderen zullen dol zijn op het ontdekken van de verschillende geluiden die ze kunnen maken met de triangel. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor muziekliefhebbers van alle leeftijden.

Bestel nu deze metalen triangel set en begin met het maken van je eigen melodieën. Laat je creativiteit en passie voor muziek de vrije loop. De metalen triangel zal je verrassen met zijn heldere klank en eindeloze mogelijkheden. Voeg wat muzikale flair toe aan je leven en geniet van het plezier van het bespelen van de triangel!

Afmeting ca. 16 x 16 cm.

Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.
 
Goki strijdt tegen kinderarbeid doormiddel van ondersteuning van diverse instellingen, ook worden er schenkingen gedaan voor het planten van bomen (op dit moment 50.000 stuks). Het merk Goki staat voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. Het speelgoed heeft een functioneel design en moderne kleuren. Houten speelgoed is essentieel voor de motorieke en tactische ontwikkeling van ieder kind.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Materiaal
Metaal
Kleur
Zilver
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594619813
50 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst