• Alleen online
  • -10%
Voetbal Notitieboekje
Voetbal Notitieboekje
Voetbal Notitieboekje

Voetbal Notitieboekje

433 op voorraad
LG-Imports
LG0247
€ 0,68 € 0,75 -10%

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij een fanatieke voetballer of trainer en wil je al je tactieken en ideeën bijhouden in een handig notitieboekje? Dan is dit ronde voetbal notitieboekje perfect voor jou! Met dit notitieboekje kun je al jouw krabbels en aantekeningen over voetbal opschrijven en bewaren op één plek.

Het notitieboekje heeft een ronde vorm en is compact van formaat, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is in je tas of jaszak. De voorkant van het notitieboekje is voorzien van een leuke voetbalprint, waardoor het er ook nog eens leuk uitziet.

Het notitieboekje heeft blanco pagina's, waardoor je alle ruimte hebt om je ideeën en tactieken op te schrijven en te tekenen. Of het nu gaat om het maken van opstellingen, het noteren van oefeningen of het bijhouden van scores, met dit notitieboekje heb je alles overzichtelijk bij elkaar.

Het ronde voetbal notitieboekje is niet alleen handig voor voetballers en trainers, maar ook voor fans en liefhebbers van de sport. Je kunt het notitieboekje bijvoorbeeld gebruiken om wedstrijden en uitslagen bij te houden of om notities te maken tijdens het kijken naar een voetbalwedstrijd.

Kortom, het ronde voetbal notitieboekje is een handige en leuke accessoire voor iedereen die van voetbal houdt. Met dit notitieboekje heb je alle ruimte om je ideeën en tactieken op te schrijven en te bewaren op één plek. Bestel vandaag nog jouw eigen voetbal notitieboekje en laat je voetbalhart spreken!

Leuk als uitdeelcadeautje bij een kinderfeestje met als thema voetbal, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.
Meer producten met als thema Voetbal vind u hier.

Afmeting: diameter 8 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 8 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Zwart
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247002471
433 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst