• -10%
Xylofoon Eend Geel
Xylofoon Eend Geel
Xylofoon Eend Geel

Xylofoon Eend Geel

3 op voorraad
LG-Imports
LG9026
€ 2,03 € 2,25 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

MaakBreng muziek en vrolijkheid in het leven van je kind met deze schattige xylofoon in de vorm van een eend! Deze kleurrijke xylofoon is niet alleen een leuke speelgoedinstrument, maar ook een geweldige manier om de muzikaliteit en creativiteit van je kind te stimuleren.

De eend-xylofoon is speciaal ontworpen om gemakkelijk bespeelbaar te zijn voor kleine handjes. Hij is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, zodat je kind er lang plezier van kan hebben. Met zijn zes plaatjes in verschillende groottes kan je kind verschillende klanken creëren en experimenteren met muziek. Het bespelen van de xylofoon helpt ook bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden, hand-oogcoördinatie en ritmegevoel.

Of je kind nu al een klein muzikaal talent is of gewoon graag speelt en ontdekt, deze eend-xylofoon zal zeker voor veel plezier zorgen. Je kind kan zijn eigen melodieën creëren, liedjes spelen en zelfs samen met andere instrumenten muziek maken. Het is een geweldige manier om de creativiteit en verbeeldingskracht van je kind te stimuleren.

Deze eend-xylofoon is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een geweldig cadeau-idee. Het zal zeker een glimlach op het gezicht van je kind toveren en een blijvende indruk achterlaten. Bestel nu deze leuke xylofoon in de vorm van een eend en laat je kind de wereld van muziek ontdekken en verkennen!de allerleukste muziek met deze leuke eend. De xylofoon heeft zes staven in verschillende groottes, om zo verschillende klanken te geven. 

Afmetingen verpakking: 27,5 x 23,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
27,5 x 25,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Muziek
EAN code:
5413247090263
3 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst