• -10%
Fidget Stretch Tube
Fidget Stretch Tube
Fidget Stretch Tube
Fidget Stretch Tube

Fidget Stretch Tube

659 op voorraad
LG-Imports
LG9693
€ 1,13 € 1,25 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze fidget trek buis kan je gegarandeerd urenlang speelplezier beleven. Deze buizen zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek. De buizen kunnen namelijk op verschillende manieren worden gebogen en gerekt, waardoor ze perfect zijn om de hand-oogcoördinatie te verbeteren.

Een ander voordeel van deze fidget trek buis is dat je ze aan elkaar kunt verbinden om de buizen nog langer te maken. Dit maakt het spel nog leuker en uitdagender voor kinderen en volwassenen. De buizen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden door elkaar geleverd, waardoor het altijd een verrassing is welke kleur je krijgt.

Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, deze fidget trek buis is de perfecte manier om even te ontspannen en je gedachten te verzetten. Bovendien is het een geweldige manier om stress te verminderen en je te concentreren tijdens het werk of het studeren.

De prijs van de fidget trek buis is per stuk en ze zijn gemakkelijk online te bestellen. Het is een geweldige investering voor kinderen, volwassenen, leerkrachten en therapeuten die op zoek zijn naar een leuke en educatieve manier om te ontspannen en de fijne motoriek te ontwikkelen.

Kortom, deze fidget trek buis biedt urenlang speelplezier, bevordert de fijne motoriek en is ook nog eens goed voor het verminderen van stress. Bestel vandaag nog en ontdek zelf waarom deze buizen zo populair zijn!

Afmetingen: diameter 1,9cm, lengte 12cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
lengte 12cm, diameter 1.9cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247096937
659 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst