Goki Muziekdoos Met Lade Eenhoorn
Goki Muziekdoos Met Lade Eenhoorn
Goki Muziekdoos Met Lade Eenhoorn

Goki Muziekdoos Met Lade Eenhoorn

2 op voorraad
Goki
GK15556
€ 19,95

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng een vleugje magie in je leven met de Muziekdoos Eenhoorn van Goki. Deze betoverende muziekdoos is niet alleen een prachtig decoratief stuk, maar ook een muzikaal en visueel spektakel.

Bij het openen van de muziekdoos komt de melodie van het beroemde stuk "Het Zwanenmeer" tot leven, terwijl het schattige danseresje sierlijk begint te dansen. Met haar elegante bewegingen en gracieus optreden brengt ze een glimlach op je gezicht en betovert ze je met haar charme.

Naast het muzikale en visuele spektakel, biedt de Muziekdoos Eenhoorn ook een praktische oplossing voor het opbergen van al je kostbare schatten. Het doosje is voorzien van een lade waarin je kleine sieraden, geheime briefjes, kleine souvenirs en andere waardevolle items kunt bewaren. Hierdoor blijven je schatten veilig en georganiseerd, terwijl ze toch binnen handbereik zijn.

De Muziekdoos Eenhoorn van Goki is niet alleen een perfect cadeau voor jonge meisjes die dol zijn op eenhoorns, muziek en dans, maar ook voor liefhebbers van sprookjesachtige en magische momenten. Deze prachtige muziekdoos voegt een vleugje betovering toe aan elke kamer en brengt een gevoel van verwondering en fantasie met zich mee.

Laat je meevoeren naar een wereld van dromen en fantasie met de Muziekdoos Eenhoorn van Goki. Geniet van de prachtige melodieën van het Zwanenmeer en bewonder de dansende eenhoorn. Bewaar je schatten in stijl en laat je betoveren door de magie van deze adembenemende muziekdoos.

Afmetingen: 11 x 11,1 x 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 2 jaar
Afmetingen
11 x 11,1 x 10cm
Materiaal
Karton
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
4013594155564
2 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst