Alleen online Playmobil 6156 Speelbox Ridder
Playmobil 6156 Speelbox Ridder

Playmobil 6156 Speelbox Ridder

Playmobil Playmobil

1080360

Nieuw

  • Dit artikel is nu niet leverbaar.

€ 23,99

Klantenservicevia Facebook bereikbaar
Bericht mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Productbeschrijving

PLAYMOBIL breidt het populaire gamma uitklapbare speelboxen uit met vier nieuwe speelideeën, elk met een specifiek thema en tal van toebehoren. 
Het geheim: de geheimzinnige box gewoon openen met een sleutel. Door het praktische klapsysteem ontstaat er een geweldige speelwereld.
In de Ridderschatkamer ligt het kostbare goud veilig opgeslagen. Wie zal de schat bemachtigen – de zwarte of de rode ridder? De ridders beschikken over allerlei wapens en een kanon.
De uitklapbare speelboxen van PLAYMOBIL kunnen na het spelen snel en gemakkelijk worden opgeruimd - alles past in de afsluitbare box. De sleutel wordt veilig aan de bodem bevestigd. De speelboxen kunnen mits een klein trucje ook worden geopend zonder sleutel mocht die ooit zoek raken. 
Een mooi geschenkidee en ideaal om overal mee te nemen – speelplezier onderweg verzekerd!
Deze set bevat 89 onderdelen. 
PLAYMOBIL motiveert kinderen om hun eigen avonturen te verzinnen en hun fantasie de vrije loop te laten. Bij PLAYMOBIL draait alles rond de speelfiguur van 7,5cm groot met beweegbare armen en benen, handen die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn amusant en stimuleren bovendien de oog-handcoördinatie. Op die manier dragen ze bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden van het kind.

Kenmerken

Leeftijdvanaf 4 jaar
DoelgroepJongens en Meisjes
EAN code:4008789061560
MerkPlaymobil
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.