• Alleen online
Lampion Voetbal
Lampion Voetbal

Lampion Voetbal

1 op voorraad
Folat
FL04832
€ 1,95

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je voetbalfeestje of lampionnenoptocht compleet met deze leuke voetbal lampion! Of je nu een voetbalfan bent of een feestje organiseert met een voetbalthema, deze lampion is de perfecte decoratie om de sfeer te verhogen.

De lampion heeft een klassieke zwart-witte voetbalprint en is vormgegeven als een voetbal. Met een diameter van 22 cm is het een opvallende eyecatcher die zorgt voor een speelse en feestelijke uitstraling. Hang de lampion op in de tuin, in de feestruimte of gebruik hem als onderdeel van een lampionnenoptocht.

Deze voetbal lampion is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen lichte weersomstandigheden. Het is eenvoudig om de lampion op te hangen met behulp van het bijgeleverde haakje of een touwtje. Hierdoor kun je de lampion op elke gewenste plek ophangen en zorgen voor een feestelijke en sportieve ambiance.

De voetbal lampion is niet alleen geschikt voor voetbalfeestjes, maar kan ook gebruikt worden tijdens sportevenementen, verjaardagsfeestjes, buurtfeesten en andere feestelijke gelegenheden. Het is een leuke manier om je passie voor voetbal te tonen en een feestelijke sfeer te creëren.

Bestel nu deze leuke voetbal lampion en voeg een vleugje sportiviteit toe aan je feestje of lampionnenoptocht. Maak indruk op je gasten en laat zien dat je een echte voetbalfan bent. Met deze lampion zorg je voor een onvergetelijke ervaring en een feestelijke atmosfeer. Wacht niet langer en bestel vandaag nog deze voetbal lampion!

Afmetingen: Ø 22 cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
Ø 22 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
8714572048323
1 Product

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst