• -30%
Beschrijfbare ballonnen Baby meisje
Beschrijfbare ballonnen Baby meisje

Beschrijfbare ballonnen Baby meisje

17 op voorraad
Folat
FL08591
€ 1,75 € 2,50 -30%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De geboorte van een kleine meid is een bijzonder moment dat gevierd mag worden! En wat is er nu leuker dan dit vreugdevolle nieuws delen met de wereld? Met onze set van 6 roze ballonnen wordt het aankondigen van haar naam en andere gegevens een feestelijke en persoonlijke ervaring. Deze ballonnen zijn namelijk beschrijfbaar, waardoor je de mogelijkheid hebt om haar naam op de ballonnen te schrijven en ze zo uniek en speciaal te maken.

Of je nu de naam van je dochtertje al tijdens de babyshower wilt onthullen of haar naam na de geboorte wilt delen, deze roze ballonnen zijn perfect geschikt. Ze voegen een speelse en feestelijke touch toe aan elke viering en laten iedereen weten hoe jullie kleine meid heet. Het beschrijfbare oppervlak van de ballonnen biedt de mogelijkheid om creatief te zijn en persoonlijke boodschappen toe te voegen.

Deze ballonnen zijn niet alleen een geweldige manier om de naam van jullie dochtertje te delen, maar ook om de feeststemming te versterken. De zachte roze kleur straalt zachtheid en vreugde uit, terwijl de mogelijkheid om ze te personaliseren een persoonlijke touch aan elke viering geeft. Ze zijn perfect voor babyshowers, geboorteaankondigingen, doopfeesten en andere speciale gelegenheden.

Onze roze ballonnen zijn duurzaam en kunnen lang meegaan, waardoor je het feestgevoel kunt vasthouden en de herinnering aan dit bijzondere moment levend kunt houden. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor je veel flexibiliteit hebt bij het decoreren van je feestlocatie.

Bestel vandaag nog onze set van 6 roze beschrijfbare ballonnen en maak de aankondiging van de naam van jullie kleine meid extra speciaal. Voeg een persoonlijke en feestelijke sfeer toe aan elke viering en laat iedereen de vreugde van haar geboorte delen. Deze ballonnen zijn niet alleen een decoratieve toevoeging, maar ook een symbolisch gebaar dat laat zien hoe trots jullie zijn op jullie dochtertje.


Afmetingen: 21 x 24 x 7 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
21 x 24 x 7 cm
Materiaal
Latex
Kleur
Roze
EAN code:
8714572085915
17 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst