Plastic krijtjes, 6st.
Plastic krijtjes, 6st.
Plastic krijtjes, 6st.

Plastic krijtjes, 6st.

Niet op voorraad
Base Toys
BK1957
€ 3,45


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze superleuke krijtjes met dierenvormen zijn niet alleen ontzettend schattig, maar ook nog eens heel erg goed voor de fijne motoriek van jouw kindje. Door het gebruik van de krijtjes trainen kinderen namelijk hun fijne motoriek, wat belangrijk is voor de ontwikkeling van de hand-oog coördinatie en de schrijfvaardigheid.

Elk krijtje heeft zijn eigen kleur en de vorm van een dier, waardoor het kleuren nog leuker en spannender wordt. De set bestaat uit zes verschillende dierenvormen: leeuw, krokodil, konijn, poes, giraffe en pandabeer. De krijtjes zijn geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

De krijtjes zijn van goede kwaliteit en gemaakt van niet-giftig materiaal, waardoor ze veilig zijn voor kinderen om mee te spelen. Daarnaast zijn ze makkelijk vast te houden voor kleine handjes en kunnen ze ook goed gebruikt worden door kinderen die nog niet zo goed kunnen kleuren.

Met deze leuke krijtjes kunnen kinderen zich urenlang vermaken, zowel binnen als buiten. En omdat ze er zo leuk uitzien, zijn ze ook nog eens een echte eyecatcher in de kinderkamer of op de speelplaats. Bestel ze nu en laat jouw kindje genieten van de kleurrijke wereld van de dieren!

Afmeting: 20 x 14 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking 20 x 14 x 3 cm
Materiaal
Krijt
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987208065

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst