Totum Eenhoorn - Spraypens
Totum Eenhoorn - Spraypens
Totum Eenhoorn - Spraypens
Totum Eenhoorn - Spraypens
Totum Eenhoorn - Spraypens

Totum Eenhoorn - Spraypens

38 op voorraad
1810618
€ 6,49

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de betoverende wereld van creativiteit met de Totum Eenhoorn - Spraypens knutselset! Met deze magische set kunnen kinderen hun eigen unieke blaaspenschilderijtjes maken en zich laten onderdompelen in een wereld vol eenhoorns, regenbogen en sterren.

Deze complete knutselset bevat 3 sjablonen en 3 kleurrijke blaaspennen in blauw, geel en roze. Het werkt eenvoudig - plaats een sjabloon op een wit vel papier, pak een van de kleurrijke blaaspennen en blaas er zachtjes op. Het resultaat? Een prachtige eenhoorn die schittert in alle kleuren van de regenboog, een magische regenboog die de mooiste tinten vormt, of een stralende ster die fonkelt als een diamant. Het is net alsof je met je adem een kunstwerk tot leven brengt!

De Totum Eenhoorn - Spraypens zijn niet alleen ideaal voor creatief speelplezier thuis, maar ook perfect voor een magisch kinderfeestje. Laat de kinderen hun eigen creaties maken en zich verwonderen over de betoverende resultaten. Het is een geweldige activiteit om de fantasie te stimuleren en de creativiteit te laten vloeien.

De blaaspenschilderijtjes zijn niet alleen leuk om te maken, maar ook een geweldig cadeau-idee voor kleine kunstenaars. Stimuleer hun creatieve talent en geef ze de tools om prachtige kunstwerken te creëren. De set is geschikt voor kinderen vanaf een bepaalde leeftijd en biedt urenlang plezier en vermaak.

Dus haal de magie in huis met de Totum Eenhoorn - Spraypens knutselset! Bestel vandaag nog en laat de kleurrijke creativiteit sprankelen op elk kinderfeestje en knutselmiddag. Laat hun verbeelding de vrije loop en creëer samen een wereld vol betoverende kunstwerken!

Afmeting: 27 x 18 x 2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
27 x 18 x 2 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
8714274071018
38 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst