• -20%
Schilderskarton A4
Schilderskarton A4

Schilderskarton A4

80 op voorraad
Artist
BK2578
€ 1,19 € 1,49 -20%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als creatieveling ben je altijd op zoek naar nieuwe materialen om je talenten te uiten. Dit A4-formaat schilderskarton is een geweldig materiaal om mee te werken voor verschillende knutselwerkjes. Of je nu graag tekent, schildert, knipt, plakt of verft, dit karton biedt jou de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten.

Het schilderskarton is gemaakt van hoogwaardig papier en heeft een dikte van 300 g/m². Hierdoor is het karton zeer stevig en duurzaam, en zal het niet snel scheuren of buigen. Daarnaast heeft het karton een gladde oppervlakte, wat het zeer geschikt maakt voor verschillende technieken, zoals aquarelverf, acrylverf, potlood en pastel.

Het A4-formaat van het karton is ideaal voor allerlei knutselwerkjes, of het nu gaat om het maken van kleine schilderijtjes, collages, kaarten of andere creaties. Het formaat is handig om mee te nemen en biedt voldoende ruimte om jouw ideeën uit te werken.

Het schilderskarton is bovendien zeer betaalbaar en verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, waardoor je altijd genoeg voorraad hebt om mee te werken. Bestel vandaag nog jouw schilderskarton en begin met het maken van de mooiste creaties. Laat jouw creativiteit de vrije loop en ontdek de vele mogelijkheden die dit karton biedt!

Afmeting: 30,5 x 21,5 x 0,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
30,5 x 21,5 x 0,5 cm
Materiaal
Karton
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719987124761
80 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst