Schilderspaneel A3
Schilderspaneel A3

Schilderspaneel A3

58 op voorraad
1330419
€ 2,49

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontketen je Creativiteit met een A3-formaat Canvas (30x40 centimeter)!

Soms schreeuwt je artistieke ziel om meer ruimte, en dat is waar een A3-formaat canvas binnenkomt. Met afmetingen van 30x40 centimeter biedt dit royale witte doek de perfecte mogelijkheid om je creativiteit volledig de vrije loop te laten. Of je nu een doorgewinterde kunstenaar bent of gewoon zin hebt om te experimenteren, een A3-canvas is jouw ultieme creatieve metgezel.

Waarom is A3-formaat zo bijzonder? Het biedt de ruimte die je nodig hebt om je ideeën tot leven te brengen. Of je nu schildert, tekent, collageert of andere kunstvormen beoefent, dit canvas geeft je de vrijheid om te experimenteren en te groeien als kunstenaar. Het grote formaat opent de deur naar eindeloze mogelijkheden, of je nu gedetailleerde meesterwerken wilt maken of abstracte kunst wilt creëren.

Het witte canvas fungeert als een blanco canvas voor je verbeelding. Je kunt experimenteren met verschillende media, zoals acrylverf, olieverf, aquarel of potlood, om je artistieke visie tot uiting te brengen. De gladde en stevige textuur van het canvas zorgt voor een uitstekende ondergrond voor je kunstwerken.

Een A3-canvas is niet alleen een geweldige keuze voor individuele kunstenaars, maar ook voor groepsprojecten, kunstlessen, of als een indrukwekkend cadeau. Laat je creativiteit bloeien en geef je kunstwerken de ruimte die ze verdienen.

Dus, waar wacht je nog op? Pak je penselen, potloden of wat je ook maar wilt gebruiken, en ontdek de vrijheid en inspiratie die een A3-formaat canvas (30x40 centimeter) je kan bieden. Laat je creatieve reis beginnen en breng je ideeën tot leven op dit prachtige canvas!

Afmeting: 42,5 x 30,5 x 0,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
42.5 x 30.5 x 0.5 cm
Materiaal
Karton
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987124754
58 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst