Schildersdoek 30 x 15cm
Schildersdoek 30 x 15cm

Schildersdoek 30 x 15cm

Niet op voorraad
Artist
BK2598
€ 2,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je een gepassioneerde schilder of ben je op zoek naar de ideale canvas schilderdoek voor je volgende kunstproject? Zoek dan niet verder! Dit canvas schilderdoek van perfecte kwaliteit is ideaal om een prachtig schilderwerk te maken. En het beste van alles is dat het een betaalbare optie is voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige schilderdoek.

Dit canvas schilderdoek is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een stevig frame dat bestand is tegen scheuren en rafelen. Hierdoor is het de ideale ondergrond voor zowel beginners als professionele schilders.

De prijs per doek maakt het mogelijk om meerdere doeken aan te schaffen zonder dat het de bank breekt. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde kunstenaar, deze canvas schilderdoek is de perfecte keuze voor elk schilderproject. Het is geschikt voor verschillende soorten verf, waaronder olie-, acryl- en aquarelverf.

Kortom, als je op zoek bent naar een canvas schilderdoek van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs, dan is deze schilderdoek een must-have. Bestel vandaag nog en maak je klaar om je creatieve geest te laten spreken! Met deze canvas schilderdoek heb je de perfecte ondergrond voor het maken van jouw volgende kunstwerk.

Afmetingen: 30 x 15cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
30 x 15cm
Materiaal
Canvas
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573237536

Slim combineren

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst