Schildersdoek 20 x 40cm
Schildersdoek 20 x 40cm

Schildersdoek 20 x 40cm

Niet op voorraad
Artist
BK2586
€ 3,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat je creativiteit de vrije loop met dit prachtige canvasdoek! Met afmetingen van 20 x 40cm biedt het doek genoeg ruimte om je creatieve talenten te uiten. Schilder je favoriete landschap, een portret van je geliefde huisdier of gewoon iets abstracts waar je blij van wordt.

Dit canvasdoek is perfect voor zowel beginnende als ervaren schilders. Het materiaal is van hoge kwaliteit en biedt een glad en gelijkmatig oppervlak om op te schilderen. Daarnaast is het doek stevig genoeg om zowel acrylverf als olieverf op aan te brengen.

Dit canvasdoek is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen die graag willen schilderen. Het is een perfecte manier om kinderen te stimuleren om hun creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen.

Gebruik dit canvasdoek als een leeg canvas om je artistieke talenten op te tonen en het als decoratie te gebruiken. Hang je voltooide meesterwerk op aan de muur en geniet elke dag van je eigen creativiteit. Of geef het als cadeau aan een vriend of familielid die graag schildert.

Kortom, dit canvasdoek biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en is een must-have voor elke schilder of kunstenaar. Bestel het nu en begin met schilderen!

Afmetingen: 20 x 40cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
20 x 40cm
Materiaal
Canvas
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573237666

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst