Canvas paneel 15x15 cm 280 gr.
Canvas paneel 15x15 cm 280 gr.

Canvas paneel 15x15 cm 280 gr.

186 op voorraad
6021095
€ 1,25

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de Uitmuntende Kwaliteit van ons Canvas Paneel!

Een canvas paneel van goede kwaliteit is de sleutel tot het creëren van prachtige kunstwerken. Ons 15 bij 15 centimeter canvas paneel biedt kunstenaars, zowel beginners als ervaren, de perfecte basis om hun creativiteit te uiten. Met de hoogste normen in vakmanschap en materialen, ben je verzekerd van een canvas paneel dat aan al je verwachtingen voldoet.

Wat maakt ons canvas paneel zo speciaal? Ten eerste is het witte canvas van ongeëvenaarde kwaliteit zorgvuldig gelijmd op een zwaar kartonnen paneel. Dit zorgt voor een stevige en duurzame ondergrond waarop je kunt schilderen, tekenen of mixed-media kunst kunt creëren. Met een dikte van 0,3 centimeter geeft dit paneel de juiste balans tussen stabiliteit en handelbaarheid, terwijl het toch licht van gewicht blijft met een totaalgewicht van 280 gram.

Het compacte formaat van 15 bij 15 centimeter maakt dit canvas paneel ideaal voor kunstenaars die van kleine, intieme kunstwerken houden. Of je nu werkt aan mini-schilderijen, schetsen of mixed-media collages, dit paneel biedt de perfecte ruimte om je creatieve ideeën tot leven te brengen. Het strakke ontwerp en de vlakke oppervlakte maken het gemakkelijk om je kunstwerk in te lijsten of gewoon op te hangen zoals het is.

Onze canvas panelen zijn geschikt voor een breed scala aan kunsttoepassingen, van schoolprojecten tot professionele kunstwerken. Als je waarde hecht aan kwaliteit en betaalbaarheid, dan is ons 15x15 cm canvas paneel precies wat je nodig hebt.

Bestel vandaag nog ons canvas paneel van goede kwaliteit en geef je artistieke creaties de basis die ze verdienen. Laat je inspiratie de vrije loop en creëer prachtige kunstwerken op dit voortreffelijke canvas!

Afmeting: 15 x 15 x 0,3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
15 x 15 x 0.3 cm
Materiaal
Canvas
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5707167527627
186 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst