Acrylverf Spray 3st.
Acrylverf Spray 3st.

Acrylverf Spray 3st.

23 op voorraad
Artist
BK1959
€ 3,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een handige manier om sjablonen te beschilderen of om jouw eigen creaties te maken? Dan is deze set van 3 flesjes acrylverf in sprayvorm een geweldige keuze! Met deze verf kun je eenvoudig mooie patronen en ontwerpen maken op verschillende oppervlakken.

Deze set wordt geleverd met drie flesjes acrylverf in sprayvorm, elk met een inhoud van 100 ml. De verf is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de kleur kunt kiezen die het beste bij jouw project past. De verf is van hoge kwaliteit en droogt snel, waardoor je snel verder kunt werken met jouw project.

Bij deze set ontvang je ook drie sjablonen met letters en symbolen. Hiermee kun je snel en gemakkelijk teksten en symbolen aanbrengen op jouw projecten. Het is ook mogelijk om jouw eigen sjablonen te maken en deze te gebruiken met deze verf. Op deze manier kun je jouw creativiteit volledig benutten en unieke ontwerpen maken.

Deze acrylverf in sprayvorm is geschikt voor verschillende oppervlakken, zoals papier, karton, hout, glas en plastic. Je kunt het gebruiken voor allerlei projecten, zoals scrapbooking, kaarten maken, schilderen op hout of het beschilderen van muren en meubels.

Dankzij de sprayvorm is de verf gemakkelijk aan te brengen en heb je geen kwasten of penselen nodig. Hierdoor is het ook geschikt voor kinderen om te gebruiken, onder toezicht van een volwassene.

Kortom, deze set van 3 flesjes acrylverf in sprayvorm is een handige en leuke manier om jouw creativiteit te uiten en mooie projecten te maken. Bestel nu deze set en start met jouw creatieve avontuur!

Afmetingen: 30ml per fles

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
per fles 30ml
Materiaal
Verf
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719987083938
23 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst