Strass Stickers Steentjes Roze
Strass Stickers Steentjes Roze

Strass Stickers Steentjes Roze

9 op voorraad
Base Toys
BK2267A
€ 1,50

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een mooie en opvallende manier om je creatieve projecten te versieren? Dan is een stickervel met roze gekleurde strass sticker steentjes wellicht precies wat je nodig hebt! Deze steentjes zijn perfect voor het toevoegen van een beetje glamour en glitter aan bijvoorbeeld je scrapbook, kaarten of cadeaus.

De roze gekleurde strass sticker steentjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een prachtige glans die je projecten echt tot leven brengen. Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk aan te brengen en blijven ze stevig vastzitten, zodat je er lang plezier van hebt. Het stickervel is bovendien zo ontworpen dat je gemakkelijk de gewenste steentjes kunt vinden en ze er gemakkelijk vanaf kunt halen.

Het stickervel met roze gekleurde strass sticker steentjes is niet alleen leuk voor persoonlijke projecten, maar ook perfect voor zakelijke doeleinden. Gebruik ze bijvoorbeeld om uw producten of verpakkingen te versieren, of om uw marketingmateriaal te verbeteren. Ze zijn ook perfect voor bruiloften, verjaardagen, feesten en andere speciale gelegenheden.

Als je op zoek bent naar een manier om je projecten een extra dosis glamour en glitter te geven, dan is een stickervel met roze gekleurde strass sticker steentjes een uitstekende keuze. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen, van hoge kwaliteit en perfect voor talloze toepassingen. Bestel nu je eigen stickervel met roze gekleurde strass sticker steentjes en maak je creatieve projecten nog mooier!

Afmeting verpakking: 23 x 8,3cm
Afmeting sticker: +/- 7mm 

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
23 x 8,3cm
Materiaal
Papier
Kleur
Roze
EAN code:
8719987799723
9 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst