Strass Stickers Steentjes Bloemen
Strass Stickers Steentjes Bloemen

Strass Stickers Steentjes Bloemen

Niet op voorraad
Base Toys
BK2267D
€ 1,50

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Bloemen
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een manier om je spullen op te fleuren, dan is dit stickervel met gekleurde strass sticker steentjes in de vorm van bloemetjes precies wat je nodig hebt! Deze prachtige stickers zijn perfect om je notitieboeken, agenda's, mobiele telefoon, laptop, tas en meer mee te versieren.

Het stickervel bevat verschillende kleuren strass steentjes, waaronder roze, paars, blauw, groen, geel en oranje. Elk van deze strass steentjes heeft de vorm van een bloemetje en voegt een vleugje kleur en glans toe aan elk oppervlak waarop het wordt geplakt.

De stickers zijn eenvoudig aan te brengen en blijven goed zitten. Het enige wat je hoeft te doen is het oppervlak schoon te maken en de sticker stevig aan te drukken. De steentjes zijn van hoge kwaliteit en blijven mooi zitten.

Dit stickervel is niet alleen leuk voor jezelf, maar is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie. De strass steentjes zijn een geweldige manier om je persoonlijkheid te uiten en kunnen ook worden gebruikt voor speciale gelegenheden zoals feestjes, bruiloften en jubilea.

Kortom, als je op zoek bent naar een manier om je spullen op te fleuren en je persoonlijkheid te uiten, dan is dit stickervel met gekleurde strass sticker steentjes in de vorm van bloemetjes een fantastische optie. Bestel hem vandaag nog en begin met versieren!

Afmeting verpakking: 23 x 8,3cm
Afmeting sticker: +/- 7mm 

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
23 x 8,3cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719987799723

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst